Strojne inštalacije

Vodovod in kanalizacija

vodovod v kopalnici

Vodovod in kanalizacija

Pravilno izveden vodovodni sistem niha minimalno v smislu pretoka in temperature. V fazi gradnje je dobro premisliti v morebitnih potrebah v prihodnosti, saj so vse možnosti še odprte, strošek pa je bistveno nižji kot naknadne predelave ali dodelave. 

Ogrevalna inštalacija

talno ogrevanje

Ogrevalna inštalacija

Izvajamo inštalacije za vse vrste toplovodnega ogrevanje kot so; talno, stensko in stropno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, konvektorski sitemi, ležalni kamini itd.  

Prezračevalna inštalacija

prezračevalne cevi

Prezračevalna inštalacija

Inštalacija centralnega prezračevalnega sistema se lahko vgrajuje na pri novogradnjah pa tudi v armirano betonsko ploščo. Pri adaptacijah je vgradnja največkrat v stene ali pa pod stropom.

Inštalacija za klime

strojne inštalacije

Inštalacija za klime

Inštalacija za klimo se izvaja podometno, pri montaži klime v vseljenih objektih pa se inštalacijo izvede v za to namenjenih kanalih. Dobavimo in montiramo ves inštalacijski material in napravo.

Inštalacija centralnega sesalnega sistema

centralni sesalni sistem

Inštalacija centralnega sesalnega sistema

Centralni sesalni sistem je zelo priročen, saj za sesanje uporabljamo fleksibilno cev, ki jo vklopimo v vtičnico sesalca in tako ne prenašamo teže sesalca. Odsesana nesnaga se zbira v centralnem zbiralniku in se samodejno čisti v odtok.