O nas

Želimo si postati  vodilno podjetje na področju strojnih inštalacij.

Podjetje praktikum deluje že od leta 1990. Takrat je ustanovitelj Peter Oblak videl, kako bo v prihodnosti gradbeništvo in trg strojnih inštalacij rastel na kar so kazale tudi potrebe in zahteve strank, ki so bile vedno večje. Takrat je bil največji problem kakovost izvedbe strojnih inštalacij. S trdim delom, pridobljenimi izkušnjami in željo po stalnem izboljševanju je v nekaj letih pridobil zaupanje strank in dobro ime.

Z leti so se navade in življenjski slog potrošnikov korenito spremenile, kar je prineslo nove izzive. Danes je kakovostna izvedba predpogoj za uspešno pridobivanje poslov, novodobni izzivi pa so hitri roki izvedbe, visoka odzivnost, zagotavljanje poprodajnih storitev ter skrb za zaposlene in stranke. V Praktikumu stalno iščemo rešitve za te izzive. Potrebe naših strank zadovoljimo s širjenjem monterske ekipe, izobraževanji, strokovno podporo, visoko usposobljeno servisno ekipo in z znanjem prodajnega osebja.

Leta 2012 smo zgradili nov poslovni objekt v katerem imamo tehnično maloprodajno trgovino in skladišča s katerimi zagotavljamo stalne zaloge materiala.

Stremimo v prihodnost in se veselimo prihajajočih trendov, na katere ne gledamo kot na probleme temveč kot izzive, ki jih rešujemo in s tem vsakič znova zadovoljujemo naše stranke. Želimo si zagotavljati vedno hitrejšo in kakovostnejšo storitev in dvigovati zadovoljstvo naših strank.

Izkaznica podjetja:

Sedež podjetja:
Praktikum d.o.o.
Poljanska cesta 67
4224 Gorenja vas

Identifikacijska št.za DDV:
SI91148596

Matična številka:
5396875000

TRR:
IBAN SI56 0700 0000 0144 232 (GB d.d., Kranj)
IBAN SI56 0294 9025 5286 958 (NLB d.d.)