Uplinjevalni kotel na polena KWB Classicfire

0,00 z 22% DDV (ob montaži 9,5 % DDV)

  • Posebno dolgi intervali nalaganja
  • Preprosto upravljanje z vrtljivim gumbom in prek zaslona na dotik
  • Možnost razširitve na kombinirano ogrevanje s poleni in peleti

Za vgradnjo te naprave ekosklad podeljuje subvencijo v višini do 4000€

kako do subvencije?

Opis

KLASIČNI KOTEL NA POLENA

KWB Classicfire kotel na polena predstavlja idealno centralno ogrevanje za kmete in gozdarje ter za lastnike enodružinskih in večdružinskih hiš, ki imajo v lasti gozd ali dostop do lesa. Na voljo je z nazivno močjo od 18 do 38 kW in prepriča predvsem z udobnim načinom upravljanja.

Udobno in učinkovito ogrevanje

Kotel KWB Classicfire za ogrevanje s poleni je mogoče na klasičen način in brez težav napolniti s poleni dolžine do pol metra. Prostorna sprednja vrata poskrbijo za visoko udobje pri nalaganju. Zaradi prostora za gorivo s prostornino 185 litrov je treba kotel načeloma napolniti samo enkrat dnevno, kar zadošča za celodnevno ogrevanje povprečne enodružinske hiše. Stalno nalaganje lesa je torej preteklost.

Preprosto in prilagodljivo upravljanje

KWB Classicfire je mogoče upravljati z regulacijo Comfort 4 prek barvnega zaslona na dotik ali z vrtljivim gumbom. Uporaba vrtljivega gumba se priporoča predvsem pri upravljanju z delovnimi rokavicami, npr. neposredno med vstavljanjem polen. Regulacija poenostavi še nadalje poenostavi ogrevanje, ker misli namesto vas. Tako vam Comfort 4 pokaže, na primer, koliko lesa je treba naložiti za optimalno delovanje. Poleg tega je krmiljenje pripravljeno za uporabo KWB Comfort Online. Z njo lahko preprosto upravljate in vzdržujete kotel na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

Preprosta ureditev kot kombinirano ogrevanje

Na KWB Classicfire kotel za ogrevanje s poleni je na levi strani mogoče preprosto pritrditi modul na pelete. Tako se glede na želje lahko iz ogrevanja s poleni spremeni na KWB kombinirano ogrevanje na polena ali pelete. Centralno ogrevanje lahko popolnoma samodejno preklaplja med obema gorivoma. Če gredo polena h koncu, kotel nadalje preprosto greje s peleti.

tehnični podatki

ni podatkov