Uplinjevalni kotel na polena KWB Classicfire 1

0,00 z 22% DDV (ob montaži 9,5 % DDV)

  • Majhen in kompakten začetni model
  • Več udobja zaradi polmetrskih polen
  • Popolno za kombiniranje s toplotno črpalko za sanitarno vodo

Za vgradnjo te naprave ekosklad podeljuje subvencijo v višini do 4000€

kako do subvencije?

Opis

KLASIČNI KOTEL NA POLENA

Ogrevanje s poleni KWB Classicfire 1 je idealen vstopni model za kmetijske obrate in lastnike enodružinskih hiš, ki imajo v lasti gozd ali dostop do lesa. Centralno ogrevanje je na voljo je z nazivno močjo od 15 do 20 kW in prepriča z majhno potrebo po prostoru kot tudi udobno uporabo.

Velik tudi v majhni kotlovnici

KWB Classicfire 1 je zaradi kompaktne velikosti primeren za manjšo kotlovnico. Ogrevanje je mogoče kombinirati z majhnim vmesnim hranilnikom (1000 l polnilne prostornine), ki prav tako potrebuje malo prostora. Classicfire 1 je optimalna rešitev za ogrevanje sanacij, ker je kotel za polena zelo nizek in ima nizko cev za odvodni dim. Tako je mogoče kotel preprosto namestiti tudi v starejših kotlovnicah z nizkim priključkom za izpustno dimno cev dimnika.

Udobno in učinkovito ogrevanje

Kotel KWB Classicfire 1 za ogrevanje s poleni je mogoče na klasičen način in brez težav napolniti s poleni dolžine do pol metra. Prostorna sprednja vrata poskrbijo za visoko udobje pri nalaganju. Zaradi prostora za gorivo s prostornino 80 litrov je treba kotel načeloma napolniti samo enkrat do dvakrat dnevno, kar zadošča za celodnevno ogrevanje povprečne enodružinske hiše. Stalno nalaganje lesa je torej preteklost.

tehnični podatki

ni podatkov