Akcija!

Toplotna črpalka Vaillant flexoTHERM exclusive VWF 57/4

3.527,02 z 22% DDV (ob montaži 9,5 % DDV)

  • Green iQ oznaka za vrhunsko učinkovitost
  • Edinstvena fleksibilnost za uporabo vseh vrst izvora toplote
  • Integrirana funkcija aktivnega hlajenja
  • Možnost daljinskega upravljanja preko pametnega telefona
  • Razred energetske učinkovitosti na ogrevanju A+++
  • Najvišja kvaliteta in zanesljivost – razvito v Nemčiji, proizvedeno v Evropi

 

Za vgradnjo te naprave ekosklad podeljuje subvencijo v višini do 2000 €

kako do subvencije?

Opis

Ne glede na to, katero vrsto izvora energije koristite, je sistem flexoTHERM/flexoCOMAPACT idealna rešitev za vas. Osnova je toplotne črpalka zemlja/voda, ki s pomočjo dodatnih modulov lahko kot izvor uporablja tudi podtalno vodo, ali okoliški zrak.

flexoTHERM toplotne črpalke so primerne za povezavo z eksternim vsebnikom tople vode.

Nova oznaka Green iQ je namenjena proizvodom in rešitvam, ki izpolnjujejo najvišje zahteve glede trajnostnih in omreženih rešitev.

Govorimo o najtišjih in najbolj učinkovitih toplotnih črpalkah iz palete naših proizvodov, ki v kombinaciji z regulacijo sensoCOMFORT VRC 720 in komunikacijskim modulom VR 921 omogočajo daljinski dostop preko brezplačne aplikacije na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Toplotne črpalke flexoTHERM/flexoCOMPACT imajo integrirano aktivno hlajenje, kar omogoča popolno udobje tekom celega leta.

flexoTHERM je funkionalna rešitev za nove objekte. Poleg ogrevanja in hlajenja v kombinaciji z zunanjim bojlerjem omogoča tudi optimalno pripravo tople sanitarne vode. Lahko pa se uporabi tudi v obstoječih objektih kot alternativa fosilnim virom energije. Lahko se kombinira z radiatorji, saj temperatura dvižnega voda pri ogrevanju lahko doseže do 65°C.

tehnični podatki

ni podatkov