Toplotna črpalka Vaillant aroTHERM plus VWL 85/6 A 230V S3

5.239,90 z 22% DDV (ob montaži 9,5 % DDV)

  • Monoblok toplotna črpalka z naravnim in ekološko sprejemljivim plinom R290
  • Najvišja stopnja energetske učinkovitosti A+++ in COP do 5,3
  • Primerno za novogradnjo in morednizacijo – temperatura v ogr. krogu do 65˚C
  • Izredno tih način delovanja
  • Najvišja kvaliteta in zanesljivost – razvito v Nemčiji, proizvedeno v Evropi

 

Za vgradnjo te naprave ekosklad podeljuje subvencijo v višini do 2000 €

kako do subvencije?

Opis

V kolikor se želite ogrevati na ekološko sprejemljiv način, lahko to zdaj dosežete z uporabo NOVE aroTHERM plus toplotne črpalke. Z njo dobite kombinacijo vrhunskih karakteristik, energestke učinkovitosti in trajnosti.

V kombinaciji z hidravlično postaju uniTOWER aroTHERM plus nudi ob ogrevanju in hlajenju tudi popolno ugodje tople vode preko integriranega vsebnika. Karakteristike (COP pri A//W35 do 5,3) in stopnja energetske učinkovitosti A+++ zmanjšajo porabo zunanje enote za več kot 10%.

Opremljena z najboljšo tehnologijo, aroTHERM plus kombinira ogervanje, hlajenje in toplo vodo v enem. Uporablja narvano hladivo R290, ki omogoča vrhunske karaktristike in ima izjemno nizek potencial globalnega osegrevanja (GWP 3). Sistem se med ostalim lahko kombinira tudi z fotovoltaiko.

Za izvrstne karakteristike ni potrebno veliko prostora. Notranja enota uniTOWER plus je velikosti hladilne omarre in se izvrstno vklopi v pmožne prostore. Zunanja enota pa ima prav tako impresivne kompaktne dimenzije.

Sound Safe Sistem omogoča naši toplotni črpalki, da je izjemno tiha in praktično neslišna. Na treh metrih v tihem režimu obratovanja proizvaja vsega 28db(A) hrupa – podobno kot šelestenje listja. Sistem se lahko namesti v bližino objetka, tudi v gosto naseljenih območjih.

aroTHERM plus je funkionalna rešitev za nove objekte. Poleg ogrevanja in hlajenja v kombinaciji z uniTOWER hidravlično postajo omogoča tudi optimalno pripravo tople sanitarne vode.Lahko pa se uporabi tudi v obstoječih objektih kot alternativa fosilnim virom energije. Lahko se kombinira z radiatorji, saj temperatura dvižnega voda pri ogrevanju lahko doseže do 65°C.

Ne glede na vaše zahteve ali zunanje temperature, bo regulacija sensoCOMFORT vaš sistem imela vedno pod nadzorom.Zahvaljujoč sensoAPP aplikaciji pa lahko sistem nadzorujete preko pametnega telefona, tudi ko vas ni doma.

tehnični podatki

ni podatkov