Plinski kondenzacijski kotel Vaillant ecoTEC plus VUW 25/26CS/1-5 (N-INT1)

2.740,12 z 22% DDV (ob montaži 9,5 % DDV)

  • Inteligentna tehnologija zgorevanja ki se samodejno prilagodi vrsti plina
  • Razširite sistem z obnovljivimi viri energije
  • Povežite vašo napravo s Plug&Play sistemom za nadzor preko interneta
  • Nadzorujte vašo napravo s pomočjo novega koncepta upravljanja
  • Upravljajte s temperaturami po posameznih sobah z ambiSENSE nadzor

Opis

Ali iščete trajno rešitev za vaše ogrevanje? Z našo ecoTEC plus napravo ste naredili odločitev za prihodnost. Preverjena kvaliteta zagotavlja dolgo življensko dobo in povečuje učinkovitost.

Bodite pripravljeni na različne kvalitete plina

Naprava se zahvaljujoč IoniDetect tehnologiji samodejno nastavi ob različnih vrstah in kvalitetah plina. Na tak način zagotavljamo najnižje stroške ogrevanja. Z optimalnim zgorevanjem pridobimo tudi na življenski dobi naprave.

Nadgradite sistem z obnovljivimi viri energije

S kombinacijo ecoTEC plus naprave in sensoCOMFORT kontrole lahko optimizirate vaš sistem ogrevanja. Z novim inštalacijskim asistentom lahko zagotovite stalno optimalno delovanje in največje udobje. Sistem lahko razširite tudi s sončno podporo ogrevanja, fotovoltaiko ali prezračevanjem.

Nadzor za povečano učinkovitost

Z vašega kavča ali iz priljubljene gostilne: z uporabo sensoNET internetnega modula v kombinaciji z aplikacijo sensoAPP, lahko ogrevanje nadzorujete od koderkoli. Plug&Play sistem omogoča enostavno inštalacijo.

Najboljši nadzor ogrevanja

Imate radi kontrolo nad porabo energije? V povezavi s sensoCOMFORT kontrolo lahko razumljivo nadzorujete vašo napravo. Uporaba peči ni bila še nikoli tako enostavna. Uživajte v modernem dizajnu in intuitivni uporabi naprave.

Nadzorujte temperaturo v vsaki sobi posebej

Za tiste, ki želite več nadzora temperature in imate radiatorski sistem ogrevanja, bo ambiSENSE prava rešitev. Tudi ko vas ni doma lahko nastavite temepraturo v vsaki sobi posebej. Za vse prostore lahko določite tudi različna časovna okna delovanja. Tako zagotovite, da je poraba energije optimalna.

tehnični podatki

ni podatkov