Kotel na pelete KWB Easyfire

0,00 z 22% DDV (ob montaži 9,5 % DDV)

  • Primeren za vsako kotlovnico
  • Popolnoma samodejno polnjenje in vžig
  • Skoraj brez stroškov čiščenja za stranke
  • Posebno čisto zgorevanje

Za vgradnjo te naprave ekosklad podeljuje subvencijo v višini do 4000€

kako do subvencije?

Opis

PREPROST IN ČIST KOTEL ZA OGREVANJE NA PELETE

KWB Easyfire kotel za ogrevanje na pelete je idealen za sanacije in novogradnje ter je po vsem svetu uporabljen že več kot 40.000-krat. Z nazivno močjo od 2,4 do 38 kW je vgrajen tako v enodružinskih kot v večdružinskih hišah. Ogrevalni sistem je s kvalitetnimi sestavnimi deli industrijske kakovosti pripravljen za posebno dolgo življenjsko dobo.

Preprosta namestitev in montaža

Zaradi modularne sestave je kotel za ogrevanje na pelete zahvaljujoč KWB deljivo-prenosnemu sistemu mogoče preprosto vgraditi tudi v ozkih prostorih. Načrtujete lahko krajši čas, ker bo vaš monter pri transportu v kotlovnico prihranil čas. Prav tako obvarujete prostore, ker je zaradi teže in velikosti mogoče lažje rokovati s posameznimi deli. Vgrajen dvig temperature povratnega voda prihrani dodatne stroške pri montaži. Prihranite čas, denar in živce.

Udobno obratovanje

KWB Easyfire je tako udoben kot ogrevanje na olje ali plin, vendar uporablja obnovljivo energijo. Ročno polnjenje s peleti ni potrebno, saj se kotel za ogrevanje na pelete popolnoma samodejno oskrbuje z gorivom. Tudi vžigalni sistem deluje samodejno.

Ogrevalni sistem se čisti sam, posodo za pepel je treba izprazniti samo med priporočenimi letnimi intervali servisiranja. To je potrebno po porabljenih pribl. 6 tonah peletov in se izvede preprosto ter udobno z opcijsko premično posodo za pepel. Odvisno od velikosti sistema to pomeni interval praznjenja pepela do 2 leti. Lastniki KWB Easyfire preprosto in prilagodljivo upravljajo s krmiljenjem KWB Comfort 4 tudi na daljavo.

Tehnologija cleanEfficiency

KWB Easyfire ima oznako cleanEfficiency. Oznaka cleanEfficiency označuje najnižje vrednosti emisij, najvišji učinek in varčnost ter popolno usklajenost med konstrukcijskimi in regulacijskimi elementi.

 

tehnični podatki

ni podatkov